Lovédi, ooit begonnen als kapster.

"Mijn naam is Lonneke en ben inmiddels 33 lentes jong. Vanaf mijn 15de ben ik werkzaam in het kappersvak. Na de kapperschool ben ik fulltime aan de slag gegaan als kapster in een drukke salon in hartje Rotterdam. In mijn tijd als kapster heb ik in diverse kapsalons zowel in Nederland en in het buitenland gewerkt en heb ik enorm veel ervaring op kunnen doen. 

Één ding binnen het kapperswereldje bleef mij echter het hardst trekken, haarverlengingen. Op mijn 16de heb ik mijn eerste echte extension klant gedaan en hoe onervaren ik nog was, zij vond het geweldig! Van kort naar lang in een paar uurtjes. Vanaf hier ben ik mij gaan verdiepen in alle soorten haar verlengingen en opvultechnieken die er bestonden. Echter liep ik steeds tegen het zelfde probleem aan. Ik moest mij houden aan de regels van een salon, waar ik op dat moment in dienst was. Mijn creativiteit ging hier compleet tegen in, omdat ik meer mogelijkheden zag dan wat er op dat moment op de markt was binnen de Europese haar technieken. 

Ik maakte de sprong naar black hair, een kant van het kappersvak wat zo uitgebreid is en nog zo onbekend is voor vele in Nederland. De technieken en behandelingen die gedaan werden op en met blackhair, deden mijn ogen open. En vulde een stukje op, wat ik in de Europese hairscene miste. Ondanks dat er in mijn omgeving veel kapsalons zijn waarin je absolute topkwaliteit en diversiteit kunt verwachten, kon ik mijn draai nergens vinden. Mijn creativiteit moet eruit, op mijn eigen manier. Hier ontstond LOVÉDI Luxury hair. De plek om alle taboes op pruiken en haar verlengingen te vergeten. Een klein bedrijf waar grote dromen uit komen op het gebied van haar. 

Nu heb ik mij zelf in de afgelopen 18 jaar ontwikkeld tot, je mag zeggen een ervaren hairstylist, die van beide werelden het beste probeert te pakken, om zo de perfecte coupe te kunnen realiseren.

Inmiddels is mijn kapsalon uitgebreid en daarom van naam veranderd, namelijk: Lovédi  Hair & Beauty Centre, de plek waar je terecht kunt voor het totale plaatje."

Lovédi, nu meer dan haar alleen.

Na 5 jaar kapperswerkzaamheden te hebben verricht, was het voor mij tijd om uit te breiden. 
Maar om dit mogelijk te kunnen maken, zijn er meer handen nodig en meer expertise. Door de juiste vakkennis en leuke persoonlijkheden kan ik nu trots mijn team aan je voorstellen. 
Deze zzp'ers en ik vormen een team waar bij het doel het zelfde is. Een mooi totaalplaatje. 

Nagelstyliste Channa

Channa is ervaren nailartist en zet niet alleen acrylnagels, maar ook voor een gellak of manicure kun je bij Channa terecht.

Amory - braiding & extension stylist

Amory is een ervaren allround kapster en werkt met black hair én Europees haar. Vooral vlechten is haar specialiteit.

Wat kunnen wij je bieden?

LOVÉDI Hair & Beauty Centre 


 

...biedt relatief voordelige prijzen voor hoge kwaliteit.

...zorgt voor 1 op 1 aandacht.

...biedt privacy. Geen drukke en volle zaak. 

...werkt op afspraak, je weet precies wanneer je geholpen wordt en wanneer je klaar bent.

...heeft het juiste haar, juiste producten en biedt juiste behandelingen, allemaal in 1 salon.

...is bekend met Europees en Blackhair.

...is altijd op de hoogte van de laatste trends uit amerika.

...biedt behandelingen voor haar, nagels en gezichtsbehandelingen.

...is gevestigd op het stationsplein. Trein uit, Salon in. 

Werken bij Lovédi Hair & Beauty Centre?

Ben je opzoek naar een leuke werk, stageplek of stoelverhuur?

Mail dan naar info@lovedi.nl.

Wij zijn momenteel op zoek naar

 

  • BOL stagiaires niveau 2 en 3.
  • Nagelstyliste
  • Ervaren dameskapper