Onze Black Hairline is een kwalitatief goede humanhairweave. Letterlijk vertaald; mensen haar. Bij Lovédi luxury hair word er alleen Indian hair verkocht. Onze leverancier is gevestigd in Chennai (India) en kan via DHL binnen 4-5 werkdagen jouw bestelling aan ons leveren. India is naast China de grootste distribiteur van menselijk haar. Hier word het haar zowel afgeknipt en verwerkt. Wat hier mee bedoeld word is dat het haar verzameld word op slag/krulsoort, textuur en lengte. Onze leverancier selecteerd het beste haar en hier worden bundels, closures en full lace pruiken van gemaakt. Geen enkel krul of slag is precies het zelfde, dit is het bewijs dat er sprake is van echt "human" hair, want niet iedereen heeft de zelfde krul of haar textuur. De originele textuur is te zien na een goede wasbeurt. Zowel bij de leverancier in Chennai als bij Lovédi zal er met veel aandacht gezocht worden naar de meest passende bundels als er sprake is van meerdere bundels binnen één bestelling.

Het haar is nooit geverfd en is daarom vaak bruin, donkerbruin of zwart van kleur. Het haar kan gekleurd worden in de gewenste kleur. Blonderen is ook mogelijk. Let wel; blonderen is ALTIJD schadelijk voor het haar en dus ook voor virgin, RAW of unproccessed human hair ongeacht de kwaliteit. Begin hier zelf niet aan, laat dit doen door een proffesional die ervring heeft met het ontkleuren van zeer donker haar.

Bij Lovédi luxury hair worden er GEEN bundels geverfd die elders al eens geverfd zijn.

Kleine weetjes: Alle wefts worden afgewogen op 100gram en geknipt op lengtes. De lengtes worden bepaald in inches. 1 Inch is gelijk aan 2,54cm. De wefts zijn machinaal gemaakt en dubbel. 

Indien het haar niet op voorraad is, kunnen je gewenste bundels besteld worden. Dit gebeurt alleen na ontvangst van een aanbetaling. De levertijd is dan ongeveer 4-5 werkdagen. 

Bestellen? www.lovedishoponline.nl

Speciaal uitgezocht; elke type krul/slag soort voor mixed hair.

Lengtes van 30 cm tot 75 cm