Het pruiken atelier

Lovédi begon ooit bij het maken van haarstukken en pruiken. 
En dat doen we nog steeds. De technieken en maniertjes om een pruik zo natuurlijk mogelijk te laten lijken is met de jaren aanzienlijk gegroeid. Mede daardoor is ook het dragen van een pruik minder eng geworden. Waar men voorheen nog koos voor heel veel extensions die elke 3 maanden vervangen moesten worden, kiest met nu al gauw voor een haarstuk of pruik. De duurzaamheid is namelijk veel langer en daardoor ook goedkoper op lange termijn. Onze pruiken worden door allerlei klanten gedragen. Black hair, Europees haar of geen haar, alles is welkom.
Onze pruiken kunnen zo wel los als vast gedragen worden. Los betekend s'avonds lekker af zetten en vast betekend; vast plakken of naaien. Geen enkele pruik is bij ons het zelfde, wij maken namelijk alle pruiken naar jouw eigen wens. Iets meer of iets minder haar, een extra highlight hier of daar, bespreek alle wensen en wij maken! 

Heb je interesse in een haarstuk of pruik, mail dan met al je vragen en evt voorbeelden van een gewenst kapsel naar info@lovedi.nl of plan een gratis consult in om het eea te passen en te bekijken. 

 

Onze haarstukken worden slechts door enkele zorg verzekeraars vergoed. Of dit bij jou het geval is kun je het beste navragen bij jouw verzekeringsmaatschappij. Wij zijn helaas niet in het bezit van een SEHM of Anko erkenning. Onze prijzen zijn daarom ook aanzienlijk lager dan van erkende haarwerkers.